Dataskyddspolicy

 
Campouts dataskyddspolicy

Vi värnar om din personliga integritet och denna dataskyddspolicy förklarar hur Campout samlar in och använder dina personuppgifter samt dina rättigheter gentemot oss som företag och hur du kan göra dom gällande. Kontakta oss vid frågor kring integritets- och dataskydd: kontaktuppgifter.

När du använder våra tjänster accepterar du våra köpvillkor såväl som vår Dataskyddspolicy med aktuell behandling av personuppgifter. Du godkänner att Campout använder elektronisk kommunikation och dess kanaler för att skicka information till dig. Det är viktigt att du tar del av och förstår vår dataskyddspolicy innan du använder våra tjänster.

För att kunna erbjuda dig vår service att leverera varor behöver vi behandla dina personuppgifter enligt nedan och det gör vi med största möjliga hänsyn till din integritet!


Information som samlas in
Vi samlar in den information som du ger till oss vid ditt köp och det sker både direkt eller indirekt på ett olika sätt som t.ex. att du gör en beställning, registrerar dig för nyhetsbrev, kontaktar oss, registrerar dig på ”Mina sidor” eller någon annan av våra tjänster där du lämnar personuppgifter.

Uppgifterna som lämnas kan vara namn, personnummer, faktura- och leveransadress, e-postadress, hem- och mobiltelefonnummer.


Andra uppgifter som automatiskt lagras är
• information om varor och tjänster som du köpt.
• din köphistorik.
• teknisk information om din vistelse på vår hemsida som t.ex. hur du använder våra tjänster, svarstid för våra sidor, ev. fel eller buggar.
• enhetsinformation som t.ex. IP-adress, språkinställningar, webbläsarinställningar, tidszon, operativsystem, plattform och skärmupplösning.

Informationen som samlas in är generellt sett nödvändig för att vi ska kunna ge dig den service du begär av oss genom att använda våra tjänster. Andra uppgifter ovan använder vi för att förbättra och upprätthålla kvalitén på våra tjänster.


Campout behandlar personuppgifter för följande syften baserat på följande lagliga grunder

Syfte: För att leverera varor & tjänster till dig som beställare    
Laglig grund: Utföra våra avtalade åtaganden gentemot dig

Syfte: För att administrera betalning och förhållandet, t.ex. för att uppfylla våra skyldigheter mot dig och tillhandahålla dig information, produkter och tjänster som du begär från oss.    
Laglig grund: Utföra våra avtalade åtaganden gentemot dig

Syfte: För analys, administration av tjänster och intern verksamhet såsom felsökning, dataanalys, tester, och statistiska ändamål.
Laglig grund: Utföra våra avtalade åtaganden gentemot dig och andra aktuella intressen

Syfte: Säkerställa att innehåll presenteras effektivt för dig som användare    
Laglig grund: Utföra våra Utföra våra avtalade åtaganden gentemot dig och andra aktuella intressen

Syfte: Förhindra missbruk av våra tjänster för att hålla dom säkra och trygga
Laglig grund: Utföra våra Utföra våra avtalade åtaganden gentemot dig och följa lagstiftning

Syfte: Förbättra tjänster och generell utveckling som t.ex. utbud, funktioner och nya områden
Laglig grund: Andra berättigade intressen

Syfte: För att följa lagstiftning som t.ex. åtgärder mot penningtvätt och bokföringslagar
Laglig grund: Följa aktuell lagstiftning

Automatiserat beslutsfattande:
Ingen av ovanstående punkter har automatiserat beslutsfattande.


Vår kommunikation med dig som kund
Campout kan också använda dina kontaktuppgifter för att skicka relevant information gällande produkter. Vi kan också utföra undersökningar gällande produkter och våra tjänster. Du kan när som helst säga upp detta genom länk i aktuellt utskick eller maila till oss: kontaktuppgifter.


Vilka som kan ta del av din information
Dina uppgifter används genom tredje part för att fullfölja betalning och leverans. Dessa är specificerade nedan och vi arbetar endast med utvalda partners som följer GDPR.

Leverantörer och underleverantörer:
Logistik- och transportföretag vilka levererar dina varor. Leverantör av affärssystem. Leverantör av e-postutskick. Betalleverantör.

Myndigheter:
Vi kan lämna nödvändig information till myndigheter såsom polis, skatteverket eller andra myndigheter om vi är skyldiga detta enligt lag eller i andra fall om du som kund godkänt det.
 
Avyttring:
Din information kan komma att delas i följande fall:
Om Campout säljer eller köper verksamheter kan kundinformation komma att delas internt inom organisationen.
Om Campout helt- eller delvis förvärvas av en tredje part.

Övrigt:
Vi kommer aldrig sälja eller lämna ut dina personuppgifter till tredje part utanför organisationen eller de partners som krävs för att fullfölja våra förpliktelser gentemot dig som kund.
 

Var dina personuppgifter behandlas
Din data skyddas inom EU/EES så långt det är möjligt. I situation hos partners som vi inte kan styra över kan datan behandlas utanför EU/EES men ändå med strävan att följa samma regler som inom EU/EES.
Hur länge sparas dina personuppgifter?
Så länge du är kund hos oss sparas uppgifterna, och därefter i högst 36 månader för analys eller garantiåtgärder. Vi sparar alltid data så länge det krävs enligt lagstadgade lagringstider, t.ex. för bokföring och endast så länge som det krävs.


Tillgång, rättelse och radering
Du har alltid rätt att få tillgång till din uppgifter. Du kan begära kopia av uppgifter du vill veta och verifiera den information vi har sparat om dig. Det utgår aldrig någon kostnad för detta.

Du har rätt att få felaktig eller ej komplett information korrigerad.

Du har rätt att få din data raderad i de fall det inte längre uppfyller syftet som den blev insamlad för. Det kan finnas legala skyldigheter som hindrar oss från att direkt radera dina uppgifter. Dessa skyldigheter kommer främst från bokförings- och skattelagstiftning samt konsumenträttslagstiftning.
Oavsett kommer din data ej att användas mer för t.ex. nyhetsbrev eller annan kommunikation om en begäran om radering görs men viss data ändå måste sparas under en tid.


Cookies
Vi använder cookies och liknande spårningsteknik för att leverera bästa möjliga upplevelse för dig som kund.

Vad är en cookie?
En cookie är en liten textfil som primärt innehåller en unik identifierare t.ex. unikt nummer. Cookien lagras i användarens webbläsare vid besök på campout.se. Cookien innehåller ingen personlig information och är helt ofarlig för användaren.

Vad hjälper cookien till med?
Med hjälp av cookiens unika nummer kan trendverktyg på campout.se komma ihåg att ”nu är webbläsaren med unikt nummer X här igen”. Detta möjliggör en bättre webbsida för dig som användare genom att ge campout statistik om användandet av campout.se.

Vilka olika sorters cookie används?
På campout.se används en permanent cookie och en sessionscookie. En permanent cookie används för att mäta antalet sidvisningar till besöksstatistik och den andra, sessionscookie, används för att hantera dina val på campout.se, exempelvis när du lägger en vara i varukorgen. Sessionscookien försvinner när du stänger din webbläsare med den permanenta cookien sparas tills du rensar din webbläsares cookieregister.

Används tredjepartscookies?
Campout.se använder inte tredjepartscookie och anpassar inte sin hemsida för intressebaserad annonsering. En tredjepartscookie kan minnas om webbläsaren varit inne på flera liknande sajter och därigenom också göra det möjligt att visa utvalda annonser gentemot en specifik webbläsare som anpassats på användarens tidigare surfbeteende.

Kan man neka cookies?
De flesta webbläsare är automatiskt inställda på att acceptera cookies. Du kan själv välja om du vill acceptera cookies eller inte genom att justera din webbläsares standardinställning. För att förhindra webbläsaren att ta emot cookies behöver ni gå in i webbläsarinställningar och där aktivt välja att inte ta emot cookies. Att förhindra cookies kan påverka vissa funktioner och upplevelsen på campout.se.


Kontakta oss
Campout Sweden AB
Verkstadsvägen 19
561 61 Tenhult

Org. nummer:
556992-2486

Kontaktuppgifter

Campout Sweden AB är personuppgiftsansvarig (controller) för behandlingen av personuppgifter enligt ovan och vi följer svensk dataskyddslagstiftning.
Uppläggningsavgift
3 månader
6 månader
12 månader
24 månader
95 SEK
195 SEK
295 SEK
295 SEK
Aviavgift
3 månader
6 månader
12 månader
24 månader
29 SEK
29 SEK
29 SEK
29 SEK
Årsränta
3 månader
6 månader
12 månader
24 månader
-
-
-
F.n. 9.99%