Kontakta oss
 
Postorder
FAQ - Vanliga frågor och svar
Klicka här för att läsa svar på vanliga frågor som vi får och som kanske kan hjälpa dig.
Snabb kundsupport via mail
Det snabbaste och enklaste sättet att komma i kontakt med oss är via e-post eller kontaktformuläret nedan.
OBS! Vi svarar på ALLA mail skickade till nedanstående adress och ärenden inkomna via kontaktformuläret. Vi svarar i turordning så skicka endast ditt ärende 1 gång. Om du skickar e-post till oss får du inom kort ett autosvar med en bekräftelse på att ditt meddelande kommit fram. Kontrollera din skräpkorg ifall du inte fått det till din inkorg. 

Till dig med e-post från hotmail: Om du inte får vårt autosvar inom kort bör du kontrollera skräpkorgen då våra svar säkerligen kommer att hamna där.
Kundsupport via telefon
Om du inte har möjlighet att maila med oss - fyll i kontaktformuläret nedan och hänvisa till telefonkontakt tillsammans med information om ditt ärende så ringer vi upp dig så snart vi har möjlighet. Vi rekommenderar konversation via e-post eller kontaktformuläret för snabbast hantering!
 
Kontaktformulär - postorder
Till dig med e-post från hotmail: Om du inte får vårt autosvar inom kort bör du kontrollera skräpkorgen då våra svar säkerligen kommer att hamna där.
Kontaktformulär - postorder
Till dig med e-post från hotmail: Om du inte får vårt autosvar inom kort bör du kontrollera skräpkorgen då våra svar säkerligen kommer att hamna där.
 
Beställ på nätet - hämta hos oss

VI FLYTTAR

Begränsade öppettider

Campout växer och som en del av en större expansion flyttar vi till egna lokaler utmed riksväg 40 i Öggestorp. Detta påverkar våra öppettider under vintern enligt följande:
Varuutlämning i Tenhult
Showroom i Tenhult
Stängt från 7 december
Stängt från 2 november
Varuutlämning i Öggestorp
Showroom i Öggestorp
Öppet från 11 januari 2021
Öppet från 26 april 2021
Varuutlämning under stängd period kan se enligt överenskommelse.

Viktig information gällande covid-19

Ska du besöka oss? Läs nedanstående information:

På grund av rådande omständigheter kring covid-19 har vi endast varuutlämning av förbeställda order. Vår kombinerade varuutlämning & showroom har öppet som vanligt men du ansvarar själv för ev. beställning av varor på plats där du önskar få med dig produkter direkt.
 
Vi rekommenderar starkt att du förbeställer varor för snabb och säker utlämning då vi har begränsad möjlighet till hjälp på plats!
Varuutlämning till personer i riskgrupp

Du som inte vill gå in i vår varuutlämning för att hämta din beställning kan ringa på dörrklockan jämte lastkajen så kommer vi ut med dina varor!

ORDINARIE ÖPPETTIDER

Måndag - torsdag
Fredag
13:00 - 16:00
09:00 - 13:00
Hämtning på övrig tid enligt överenskommelse.
Adress
Verkstadsvägen 19, 561 61 TENHULT
Klicka för vägbeskrivning.
 
Viktig information före besök!

Vi har ingen fysisk butik eller försäljning/support över disk. Vid vår varuutlämning har vi endast en utställning av produkter från vårt egna varumärke Campout samt ett Doréma Megastore - en tältutställning med de populäraste tältmodellerna från holländska Doréma. Vi har i dagsläget ingen visning av friluftsprodukter.

Beställ produkter i förväg och hämta ut dom direkt hos oss. Om man själv gör en beställning på plats i vår dataterminal kan man få med sig produkterna relativt omgående under förutsättning att de finns i lager. Läs uppdaterad information kring covid-19 ovan.