Kontakta oss

 

Postorder

FAQ - Vanliga frågor och svar
Klicka här för att läsa svar på vanliga frågor som vi får och som kanske kan hjälpa dig.

Snabb kundsupport via mail

Det snabbaste och enklaste sättet att komma i kontakt med oss är via e-post eller kontaktformuläret nedan.
OBS! Vi svarar på ALLA mail skickade till nedanstående adress och ärenden inkomna via kontaktformuläret. Vi svarar i turordning så skicka endast ditt ärende 1 gång. Om du skickar e-post till oss får du inom kort ett autosvar med en bekräftelse på att ditt meddelande kommit fram. Kontrollera din skräpkorg ifall du inte fått det till din inkorg. Om du har e-post från hotmail - håll koll på din skräpkorg då många av våra svar hamnar där.
Avvikande öppettider - support
10/4 Långfredagen
13/4 Annandag påsk
stängt
stängt

Kundsupport via telefon

Om du inte har möjlighet att maila med oss - fyll i kontaktformuläret nedan och hänvisa till telefonkontakt tillsammans med information om ditt ärende så ringer vi upp dig så snart vi har möjlighet. Vi rekommenderar konversation via e-post eller kontaktformuläret för snabbast hantering!
 

Kontaktformulär - postorder

OBS! Om du har e-post från hotmail - håll koll på din skräpkorg då många av våra svar hamnar där.
 

Beställ på nätet - hämta hos oss

Har du vägarna förbi Jönköping? Hämta din beställning i vår varuutlämning. Du väljer detta själv i kassan och så snart du får en leveransbekräftelse till din e-post kan du komma och hämta dina beställda varor under våra öppettider nedan.
Öppettider
Måndag - torsdag
Fredag
13:00 - 16:00
09:00 - 13:00
Hämtning på övrig tid enligt överenskommelse.
Avvikande öppettider - varuutlämning
10/4 Långfredagen
13/4 Annandag påsk
stängt
stängt
Adress
Verkstadsvägen 19, 561 61 TENHULT
Klicka för vägbeskrivning.
 
Viktig information före besök!

Vi har ingen fysisk butik eller försäljning/support över disk. Vid vår varuutlämning har vi endast en utställning av produkter från vårt egna varumärke Campout samt ett Doréma Megastore - en tältutställning med de populäraste tältmodellerna från holländska Doréma. Vi har i dagsläget ingen visning av friluftsprodukter.

Beställ produkter i förväg, och hämta ut dom direkt hos oss. Om man själv gör en beställning på plats i vår dataterminal kan man få med sig produkterna relativt omgående under förutsättning att de finns i lager.

Kontaktformulär - postorder

OBS! Om du har e-post från hotmail - håll koll på din skräpkorg då många av våra svar hamnar där.