Om oss
 
Campout Sweden AB (org.nr: 556992-2486) är en del av Öggestorp-bolagen som i över 55 år tillhandahållit fritidsprodukter av högsta kvalité. Vi startade husvagnsproduktion i egen fabrik 1963. Flera generationer och vägval senare är vi idag Campout med landets största sortiment av campingtillbehör. Vi är tredje generation som driver och utvecklar denna verksamhet och vi arbetar målmedveten för att bli den bästa leverantören inom campingbranschen - både gällande kvalité och pris!
Priser & leverans
Vår målsättning är att ha Nordens största sortiment av campingprodukter till mycket konkurrenskraftiga priser - därför importerar vi mycket själva från Europa och Asien. Vi är också återförsäljare för de största grossisterna i branschen och på alla deras produkter har du alltid lägre pris hos oss än i butik.
 
Alla lagervaror skickas inom 24h. Du kan välja att själv hämta din beställning hos oss eller få den skickad till din hemort. Vi har ett säkert betalsystem via Klarna där du kan välj att betala med kort, faktura eller delbetalning, med eller utan ränta.
Sortiment
Vi jagar hela tiden nya artiklar och delar av vårt sortiment är vi ensamma om i branschen. Vi har eget lager med de artiklar som säljs frekvent vilket gör oss unika och att vi snabbt kan skicka din order. Våra egna märken CAMPOUT och CAMPMASTER kommer med ett allt bredare utbud av prisvärda kvalitétsprodukter, utan fördyrande mellanhänder. 
Företagskund
Har du en verkstad och söker campingtillbehör eller reservdelar? Registrera ditt företag på vår hemsida och få ett eget konto med en förmånlig fast rabatt på alla reservdelar du beställer. Vi hjälper självklart till så att du får rätt artiklar till rätt fordon!
En trygg leverantör
• Många prisvärda produkter under egna varumärken
• Rabatt på övrigt sortiment från kända leverantörer
• Eget lager med de mest frekventa artiklarna
• Säkert betalsystem
• Lång erfarenhet
• Över 25.000 artiklar i e-butiken
Utställning & mässor
Besök oss gärna på Elmia Husvagn Husbil (september). Vi deltar alltid på denna mässan och säljer produkter till bra priser!
Besök vårt showroom & varuutlämning
Läs mer här
Adressuppgifter
Campout Sweden AB
Öggestorp 12
561 62 TENHULT
Vi önskar Dig varmt välkommen till oss på Campout!
Mvh Jonathan & Joakim med personal

Ps. Gilla oss gärna på Facebook för att snabbt ta del av nyheter och erbjudanden! Ds.